Warung Food Services

JOB ALERT !!

13 december 2022

Kom je ons opzoeken tijdens Zorgtotaal 2022 in de jaarbeurs in Utrecht?

24 mei 2022

Teamleider Assemblage

03 februari 2022

Wij zijn per direct op zoek naar een

Teamleider Assemblage. 

Medewerker Assemblage 

Interesse neem contact op via info@warungfoodservices.nl dan ontvangt u het volledige functie profiel. 

 

Nieuw in het assortiment Halal kwaliteitsvlees

02 december 2021

Vanaf heden hebben wij Halal kwaliteits vlees in ons assortiment. Voor vragen neem contact met ons op. 

Halal certificaat 2021/2022

18 november 2021

Vandaag heeft Faried ons halal certificaat voor 2021/2022 in ontvangst mogen nemen. Inmiddels produceren wij steeds meer Halal maaltijden voor onze afnemers. Iets waar wij erg trots op zijn. 

Samenwerking Nadia Zerouali en Samira Dahmani

30 maart 2021

Als Warung zitten we niet stil en kondigen dan ook met plezier de samenwerking met Nadia Zerouali & Samira Dahmani aan van de Couscousbar in Amsterdam. Voor ons Marokkaanse halal assortiment maken we gebruik van recepturen van Nadia en Samira. Deze convenience maaltijden vind je in het foodservice en retail kanaal. 

"Onze Couscouw bar laat Amsterdam genieten van de Marokkaanse keuken, samen met Warung kunnen we nu heel Nederland hiervan laten genieten"

 

Samenwerking Albert Kokosky

01 februari 2021

Eindelijk kunnen we met trots de samenwerking voor onze Indische keuken met Albert Kokosky delen! Na vele omzwervingen opende Albert eind 2012 in Rotterdam een Indisch afhaalrestaurant genaamd "Ap Halen". Zelf noemt hij het een afhaalmuseum met huiskamertrekjes"waar je niet alleen eet wat de pot schaft maar ook kennis maakt met de Indische cultuur. De zaak is inmiddels uitgegroeid tot een begrip en over zijn passie voor de Indische keuken heeft Albert een boek geschreven, "Mixtie". De titel verwijst naar 'het zijn van een mix van verschillende culturen'. In dit boek staan niet alleen recepten maar ook verhalen over dat Indisch zijn, de Indische cultuur en over bijzondere klanten van Ap Halen. Want naast lekker eten vindt Albert het delen van verhalen tijdens het (afhalen van) eten net zo belangrijk. Wij kijken enorm uit naar de kennis, verhalen en ervaring die Albert met ons zal gaan delen. 

Samenwerking Chef Raqeebah Hussein-Karim

16 december 2020

Warung food services en Chef Raqeebah Hussein-Karim hebben een mooie samenwerking gesloten voor de Indiase keuken. Chef Raqeebah heeft een diepgewortelde liefde voor koken en een grote passie voor Indiaas eten. Haar culinaire avontuur begon twintig jaar geleden toen zij van Nederland naar Engeland verhuisde en de Indiase keuken ontdekte. Ze dompelde zich onder in de culinaire traditie van curries en kruiden en vertaalde deze recepten naar eigentijdse varianten. Wilde je die proeven, dan was je jarenlang aan het goede adres in Den Haag of Amsterdam waar ze samen met haar man de succesvolle restaurants Chef India runde. Wij zijn trots dat we haar recepturen en kennis mogen gebruiken voor onze heerlijke Indiase maaltijden. 

Verlenging FSSC22000

24 november 2020

Warung Food Services staat voor kwaliteit en veiligheid. Een hygiënische en veilige werkomgeving is van groot belang voor onze klanten en medewerkers. Jaarlijks worden alle processen gecontroleerd, dit jaar voor het eerst op onze nieuwe locatie in Wateringen. Wij zijn met vlag en wimpel door de controle gekomen. Dankbaar en trots zijn wij dan ook met de verlenging van ons FSCC22000 certificaat. 

Halal certificaat HQC ontvangen

24 november 2020

Onlangs hebben wij ons nieuwe certificaat HQC (Halal Quality Control) ontvangen. Na een strikte procedure en een audit in onze nieuwe keuken te Wateringen, bieden wij nu ook gecertificeerde halal maaltijden aan. Binnen dit assortiment hebben wij gerechten uit de Indonesische, Indiase, Surinaamse, Turkse en Marokkaanse keuken. Warung Food Services staat voor authenticiteit. De keuken brigade, afkomstig uit alle delen van de wereld, maakt gebruik van bewezen en reeds lang bestaande recepturen. Recepturen die ambachtelijk en op traditionele wijzen zijn bereid. Elke dag opnieuw bereiden onze medewerkers de maaltijden en gerechten met liefde en passie, en dat proef je !  

Warung Food Services gaat verhuizen !

24 januari 2020

Warung Food Services gaat binnenkort verhuizen naar een nieuwe locatie in Wateringen.

"De verhuizing van onze productiekeuken in Leidschendam naar een nieuwe,state-of-the art
eigen keuken in Wateringen, is de resultante van onze groei van de afgelopen jaren, en biedt ook
voor de toekomst voldoende mogelijkheden om al onze ambities te kunnen realiseren.
We zijn dan ook ongelooflijk trots dat we deze stap nu kunnen maken, aldus Ronald Westhoff directeur
Warung Food Services "

Warung wint Local Food Entrepeneur award 2019

04 maart 2019

Op de campus van de Hogeschool van Amsterdam is Warung als eerste geëindigd in een klant tevredenheidsonderzoek aldaar en won daarmee de Local Food Entrepeneur Award 2019. Met zeer veel trots is deze prijs op dinsdag 25 februari in ontvangst genomen.

Retaildag Zorgboodschap

28 februari 2019

6 maart 2019

In samenwerking met de Boon Food Group presenteert Zorgboodschap voor haar klanten een mooi assortiment aan convenience maaltijden. Warung Food Services is aanwezig op die dag met een proeverij van geselecteerde Surinaamse en Indische maaltijd componenten. Voor meer info bezoek de site www.zorgboodschap.nl

Comedy Festival te Utrecht

19 februari 2019

7 en 8 maart 2019

Ook op dit festival is Swietie Kitchen aanwezig met typisch Surinaamse heerlijkheden als roti’s met kipmasala en kousenband en diverse belegde bara’s. Bekijk het festival programma op www.utrechtinternationalcomedyfestival.nl

Zorg Totaal Beurs Jaarbeurs Utrecht

04 februari 2019

12 t/m 14 maart 2019

Belangrijk thema in de zorg is gezond, lekker en duurzaam eten. Warung Food Services is zeer actief in dit marktsegment en is dan ook vertegenwoordigd met een eigen stand. Bezoek ons op stand nr 07.B053. Zie ook de site voor meer info www.zorgtotaal.nl